viernes, 3 de mayo de 2013

3. Avatars


Descrpció
En aquesta activitat numero 3, hem buscat aplicacions i programes per crear avatars que s'assemblin a nosaltres físicament, també el podem crear segons el nostre anim, i la nostre personalitat, canviant el color de la roba o la expressió facial. Hem creat un mínim de 5 avatars per persona amb el propòsit de triar un per tenir-lo d'avatar al post.

Un avatar, es una imatge que ens representa i ens caracteritza a internet en alguna forma, ja pot ser per els nostres gustos o aficions, o per la nostres personalitat.


Proces:
8-bit me: Aquest es el meu creador d'avatars, no te molta vareitat per escollir el cabell, pero per a la resta si que hi ha una amplia vareitat.





Avatar face maker: Es una aplicació molt extensa, ja que te molts d'etalls en fisionomia, cabells, accesoris etc.






Face your manga: És dels millors programes, la gran majoria dels avatars que es fan s'assemblen.


Simpson movie creat an avatar: No s'assemblen molt els personatges que crees, pero te molta varietat per escollir.


South park avatar creator: És un creador amb moltusima vareitat, es el que més te. Fins i tot te accesoris per escollir.


Unique: És un creador d'avatars una mica infantil, pero pots afegir el que penses i el teu estat d'anim.


ZPTweb: Simple i amb un estil de comic són les millors paraules que defineixen aquest creador d'avatars.


Comentari: És una activitat que sincerament, m'agradat fer la, per que hem hagut de buscar molt, ja que alguns avatars, o no s'assemblaven o no esn agradaven. A més es entretingut per que es divertit fer els avatars. També es practic fora del institut per que per exemple, a una pagina web a la que estic registrat, he utilitzat un dels avatars creat per aquesta practica com avatar (el de 8-bit me).


No hay comentarios:

Publicar un comentario