lunes, 6 de mayo de 2013

4. Avatar Analogic


-Descripció:
A partir de una foto de un primer pla de la nostre cara en escala de grisos hem fet tres retrats: amb ombres (llapis), amb punts (retuladores i boligrafs punta fina), i ara l'estem fent amb linies (també amb boligrafs punta fina i retuladors).

-Procès:
1. Per començar hem impres la foto del primer pla de la nostre cara en escala de grisos en un full DIN-A4.

2. Vam deixar de vanda la foto, i van fer en una lamina amb 3 files, i en cada fila 8 caselles, tal i com es veo en la foto. A la primera fila, vam fer tot una gama de grisos, de mes clar (a l'esquerra totalment blanc) a més fosc (completament negre a la dreta). Tot amb llapis, ja podia ser HB com 2H. També es pot aprecia que gairabé no es noten les linies del llapis, ja que tenian que difuminar-ho.

3. Al acabar la gama de grisos la vam aplicar. Com? Doncs ens fixaven en la nostre foto, i veiem en cada ombra quin tipus de gris era comparant-los. Es a dir: si el cabell es veia completament negre, doncs pintabem tot el cabell segons la casella que corresponia, en aquest cas la da la dreta del tot.

4. Seguidament, vam ver el mateix procès, però aquesta vegada amb punts. Feiem la gama a la lamina amb punts, i la aplicabem al nostre retrat de la nostre foto.

5.I ara que hem acabat de fer un retrat amb ombres i amb el famos estil de puntillisme, hem ocupat dues de les 3 files a la lamina de les games. Llavors la tercera fila i retrat, amb que el farem? Doncs bé, el farem amb linies, el mateix que als anteriors, pero aquesta vegada amb linies.

Comentari:
Aquest treball m'ha agradat ja que era entretingut, tot i que de vegades es feia pesat. El retrar d'ombres fet amb llapis ha siguit difícil per que costa molt pasar d'una gama a una altre. En cambi el retrat amb punts, a part de que teniem l'experiencia d'haber fet l'anterior retrat i gracies aixo dominabem millor les games, a sigut més facil per que el cambi de una ombra a una altre era més sencill i mes notori. Per tant més sencill de visualitzar i de realitzar. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario