domingo, 26 de mayo de 2013

6. Disseny D'un Logotip

Descripció de l'activitat:
Hem fet un logotip que ens representés a nosaltres o a alguna cosa relacionada amb l'institut. Hem fet el disseny, els logotips en blanc i negre, les variacions amb colors i la maqueta amb cartró ploma.

Procés:

El primer que hem fet ha sigut pensar i dissenyar un logotip, relacionat amb nosaltres o amb l'institut ajudant-nos de programes de l'ordinador o webs. 





Després els vam dibuixar a la lamina, sense pintar, unicament la silueta.



















A continuació, tots els logotips dissenyats, i dibuixats a la làmina, Hem hagut de dibuixar-los tots en una altra làmina, dividint les zones blanques de les negres, per fer la


















Després d'haver fet tots els logotips en blanc i negre, hem escollit un, el que més ens ha agradat i l'hem dibuixat quatre vegades en una làmina. A cada dibuix d'aquests quatre hem pintat amb una combinació de diferents colors cada un.


















D'aquestes quatre combinacions de colors hem hagut de triar una. Hem agafat el logotip i l'hem fet en gran en una làmina blanca i hem representat el logotip en cartró-ploma pintat amb els colors de l'anterior làmina que havíem escollit.



















Resultat fnal

















Valoració:
Aquesta activitat m'agradat molt de fer-la, per que es molt més lliure, ja que tu creas el teu propi logotip, el color, la forma, etc. A més el fet de que hem utilitzat editors de imatge per crear-los, fa que sigui més entretingut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario