viernes, 10 de mayo de 2013

5. Avatar Analogic/ Taca


Descripció de l'activitat
Hem hagut de fer el nostre avatar analògic amb l'única diferencia de blanc i negre, no hi podia haver cap matís per en mig.
Procés:
-El primer que hem fet ha sigut modificar la nostra fotografia original amb un programa d'internet, de l'ordinador, etc. La majoria hem fet servir el picmonkey. Hem hagut de variar la lluminositat, la brillantor, les ombres,... fins a aconseguir que a la nostra fotografia només hagin quedat dos tons: blanc i negre.

-A continuació hem calcat la forma de la cara amb les linies que diferenciaven el negre i el blanc molt marcades. Sense haver cap matís.

-Per acabar, hem pintat el retrat amb el retolador, no s'han de veure les linies del retolador, per això hem pintat dues o tres capes.

Valoració:
Trobo que m'ha quedat bastant bé. M'ha costat una mica definir bé les ombres perquè la meva fotografia era molt fosca però me n'he sortit bastant bé. Aquesta feina ha sigut la més fàcil comparada amb les altres. Ha tingut menys feina i l'hem acabat abans. Ha estat molt bé, no de des més entretingudes, però m'ha agradat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario